Kdo smo
TK Gora
Prijava
Trenutne razmere
Gorniški oglasi
TS kažipot
e-Gora      SkalaNa piknik ste vabljeni vsi, ki ste na kakršenkoli način povezani s turnim smučanjem ali imate radi dobro družbo.

Prosimo vas, da udeležbo na pikniku najavite najkasneje do 22. maja 2023, po elektronski pošti na naslov piknik@turni-klub-gora.si z navedbo imena in priimka udeleženca. Posebej navedite svoje želje za hrano, če ne jeste mesa (čevapčiči, klobase, piščanec…), še posebej pa vas prosimo, da navedete želje glede vrste in približne količine pijače, če ne pijete piva. Prispevek, ki ga boste plačali na pikniku, je za posameznika 25 evrov.

Do prostora za piknik z ljubljanske obvoznice zavijete na odcep za Podutik in pri naslednjem semaforju zavijete levo in po makadamski cesti tik ob avtocestnem priključku do cilja. Podrobnejši prikaz poti boste našli na spletni strani: https://piknik.prikozolcu.si/lokacija/

Prostor za piknik je pokrit, zato bo piknik v vsakem vremenu. Hrane in pijače bo dovolj, poskusili pa bomo poskrbeti tudi za posebne želje. Dodatna pojasnila lahko dobite pri Alešu ali Andreju na naslovu piknik@turni-klub-gora.si in na tej spletni strani. 
 Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS***pico
3.235.145.108(0)
44956 (24717,33,20206)
113 (51,0,62)