Kdo smo
TK Gora
Prijava
Trenutne razmere
Gorniški oglasi
TS kažipot
e-Gora      Skala



V sredo, 2. junija 2021 bo tudi letos tradicionalni piknik in druženje turnih smučarjev. Pričel se bo ob 17. uri na prostoru Pri kozolcu v Podutiku.

Na piknik ste vabljeni vsi, ki turno smučate, pišete ali berete o turnih smukih, vam je všeč turno smučanje, so vam všeč turne smučarke ali turni smučarji ali ste na kakršenkoli način povezani s turnim smučanjem.

Prosimo vas, da udeležbo na pikniku najavite najkasneje do 1. junija 2021, po elektronski pošti na naslov piknik@turni-klub-gora.si z navedbo imena in priimka udeleženca. Posebej navedite svoje želje za hrano, če ne jeste mesa (čevapčiči, klobase, piščanec…), še posebej pa vas prosimo, da navedete želje glede vrste in približne količine pijače, če ne pijete piva.

Prispevek, ki ga boste plačali na pikniku, je za posameznika predvidoma 20 evrov.

Do prostora za piknik iz ljubljanske obvoznice zavijete na odcep za Podutik in pri naslednjem semaforju zavijete levo in po makadamski cesti tik ob avtocestnem priključku do cilja. Podrobnejši prikaz poti boste našli na spletni strani: https://piknik.prikozolcu.si/lokacija/

Prostor za piknik je pokrit, zato bo piknik v vsakem vremenu. Na pikniku bomo spoštovali vsa tedaj veljavna navodila glede preprečevanja virusnih okužb. Hrane in pijače bo dovolj, poskusili pa bomo poskrbeti tudi za posebne želje.

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Alešu ali Andreju na naslovu piknik@turni-klub-gora.si in na spletni strani www.turni-klub-gora.si/Gora/piknik-2021.html.



 
 



Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS



***pico
3.137.218.215(0)
62728 (36368,35,26325)
111 (52,0,59)
www.turni-klub-gora.si