TK Gora   
Arhiv TK Gora
 
Trenutne razmere e-Gora Gorniški oglasi Skala

Piknik danes seveda bo!


Turnih smučarjev dež ne moti, posebno če imajo streho nad glavo, primerno tekočino in toplo obleko. Za prvi dve stvari je že poskrbljeno, za tretjo pa naj poskrbi vsak sam.


Pri Podutiku bo 29. maja 2019 ob 17.00 uri tradicionalni piknik in druženje turnih smučarjev, že dvanajsto po vrsti.

Na piknik ste vabljeni vsi, ki turno smučate, pišete ali berete o turnih smukih, vam je všeč turno smučanje, so vam všeč turne smučarke ali turni smučarji ali ste na kakršenkoli način povezani s turnim smučanjem.

Prosimo vas, da udeležbo na pikniku najavite najkasneje do 27. maja 2019, po elektronski pošti na naslov piknik@turni-klub-gora.si z navedbo imena in priimka udeleženca.

Prispevek, ki ga boste plačali na pikniku, je za posameznika predvidoma 20 evrov.

Do prostora za piknik iz ljubljanske obvoznice zavijete na odcep za Podutik in pri naslednjem semaforju zavijete levo in po makadamski cesti tik ob avtocestnem priključku do cilja. Podrobnejši prikaz poti boste našli na spletni strani: https://piknik.prikozolcu.si/lokacija/

Prostor za piknik je pokrit, zato bo piknik v vsakem vremenu. Hrane in pijače bo dovolj, poskrbeli bomo tudi za tiste, ki ne jeste mesa.

Na pikniku bodo razglašeni rezultati izbora naj fotografij zadnje sezone na Snežak.si, vse udeležence pa čaka še majhen smučarski spominek.

Dodatna pojasnila lahko dobite pri Alešu ali Andreju na naslovu piknik@turni-klub-gora.si in na spletni strani www.turni-klub-gora.si/Gora/piknik.html.


Na piknik vas vabimo:

Actionmama Alpsko društvo Stratus Extreme Vital Gore-ljudje.net Gornik Hribi.net Kofler sport – športna agencija Lifetrek Slovenska gorniška šola SGŠ Snežak.si - slovenski snežni portal Šport 11 Trenutne razmere e-gora.si Turni klub Gora
V190529/1(tkgora@pico)
--- pico